Crush ceramic as the fine aggregate replacement in mortar - Mohamad Naszri Othman, 1992-, author; Mohd. Azreen Mohd. Ariffin, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2015)
Project Paper (Sarjana Muda (Kejuruteraan Awam - Struktur))- Universiti Teknologi Malaysia, 2015