Masalah obesiti dalam kalangan mahasiswa tahun akhir Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan Universiti Teknologi Malaysia - Noor Khairul Azwan Yusoff, 1989- author; Zainudin Hassan, supervisor; Fakulti Pendidikan (2015)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015