Utilization of higher percentage treated crumb rubber and fiber in concrete mixtures - 594898 Nur Aqilah Syakirah Abd. Rahman, 1992- , author; Mariyana Aida Ab. Kadir supervisor 195943; Fakulti Kejuruteraan Awam 8022 (2015)
Project Paper (Sarjana Muda (Kejuruteraan Awam - Struktur))- Universiti Teknologi Malaysia, 2015