Develop nanocomposite material of TiO2/ A12O3 using electrophoretic deposition [electronic resource] - Monaf Ali Rahem, 1983- author; Yob Saed Ismail, supervisor; Noriah Bidin, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2014)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Kejuruteraan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014