Tahap aplikasi kemahiran berfikir aras tinggi terhadap pelajar tahun akhir pendidikan teknik dan vokasional, Fakulti Pendidikan - Siti Fatimah Accob, 1992- author; Mohd. Khata Jabor, 1968-; Fakulti Pendidikan (2015)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015