Safety key performance indicators for smes [electronic resource] - Arash Gholamkhasi, 1981- author; Mat Rebi Abdul Rani; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2014)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Kejuruteraan Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014