Kesan penghargaan kendiri sebagai moderator ke atas hubungan antara kesedaran keselamatan dan iklim keselamatan - Mohd. Hakimi Md. Baharudin, author; Shah Rollah Abdul Wahab; Fakulti Pengurusan (2014)
Thesis (Sarjana Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014