Method for solving nonlinearity in recognising tropical wood species [electronic resource] - Anis Salwa Mohd. Khairuddin, 1985-; Rubiyah Yusof; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2014)
Thesis (Ph.D (Kejuruteraan Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014