Ceramic waste as a partial cement replacement in mortar production - Mohamad Dinie Khalis Awalluddin, 1992-, author; Mohd. Azreen Mohd. Ariffin, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2015)
Project Paper (Sarjana Muda (Kejuruteraan Awam - Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015