Correlation between seismic refraction and borehole data for subsurface evaluation - Nurul Farahain Masdi, 1992-, author; Edy Tonnizam Mohamad, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2015)
Project Paper (Sarjana Muda (Kejuruteraan Awam - Geoteknik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015