Determination of pavement condition using ground penetrating radar (GPR) and conventional methods - Mohd. Amar Ismail, 1991-, author; Md. Maniruzzaman A. Aziz, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2015)
Project Paper (Sarjana Muda (Kejuruteraan Awam - Pengangkutan dan Jalanraya))- Universiti Teknologi Malaysia, 2015