Penentuan unit kereta penumpang bagi pelbagai kenderaan di persimpangan berisyarat - Nailly Izzaty Mat Sidek, 1992-, author; Che Ros Ismail, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2015)
Project Paper (Sarjana Muda (Kejuruteraan Awam - Pengangkutan dan Jalanraya)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015