Quantitative risk allocation approach in public-private partnership projects - Alireza Valipour, 1980-, author; Nordin Yahaya, supervisor; Norhazilan Md. Noor, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2015)
Thesis (Ph.D (Kejuruteraan Awam - Pengurusan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015