Cross-lingual sentiment classification using semi-supervised learning - Mohammad Sadegh Hajmohammadi, 1977-; Fakulti Kejuruteraan. Sekolah Komputeran (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2015)
Thesis (Doktor Falsafah, Bidang Penyelidikan: Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015