Pelaksanaan pendidikan percuma untuk sekolah menengah atas di Sulawesi Selatan, Indonesia [electronic resource] - Kaharuddin, 1981-, author 653790; Zainudin Hassan, supervisor 570245; Fakulti Pendidikan 8185 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2015)
Thesis (Ph.D (Pendidikan & Pembangun))