Kebolehupayaan peredam pada struktur jambatan - 279850 Logeswaran Samynathan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999