Kesan persekitaran fizikal pejabat terhadap stres di tempat kerja - Suhana Samsudin, 1990-, author; Hishamuddin Mohd. Ali, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (2015)
Thesis (Sarjana Pengurusan Aset dan Fasiliti)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015