Kesan iklim latihan keselamatan sebagai moderator ke atas hubungan antara amalan latihan keselamatan dan komitmen organisasi - Shakirah Noor Azlan; Shah Rollah Abdul Wahab; Fakulti Pengurusan (2014)
Thesis (Sarjana Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universit Teknologi Malaysia, 2014