Amalan perkhidmatan perundingan pengurusan fasiliti - Nur Zafirah Zaharudin, 1991-, author; Mat Naim Abdullah, 1969-, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (2015)
Thesis (Sarjana Pengurusan Aset dan Fasiliti) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015