Amalan perkhidmatan perundingan pengurusan fasiliti [electronic resource] - Nur Zafirah Zaharudin, 1991-, author (2015)
Thesis (Sarjana Pengurusan Aset dan Fasiliti) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015