Faktor-faktor membuat keputusan untuk penyumberan luar bagi perkhidmatan penyelenggaraan institusi pengajian tinggi awam di Malaysia - Muhamad Aswad Burtah, 1988- author; Miswan @ Abdul Hakim Mohammed, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (2015)
Thesis (Sarjana Pengurusan Aset dan Fasiliti) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015