Faktor-faktor membuat keputusan untuk penyumberan luar bagi perkhidmatan penyelenggaraan institusi pengajian tinggi awam di Malaysia [electronic resource] - Muhamad Aswad Burtah, 1988- author (2015)
Thesis (Sarjana Pengurusan Aset dan Fasiliti) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015