Development of mouse hybridoma secreting anti-acanthamoeba antibodies - Hala Abdulkareem Rasheed, 1980-, author; Fadzilah Adibah Abdul Majid, supervisor; Nakisah Mat Amin; Fakulti Kejuruteraan Kimia (2015)
Thesis (Ph.D (Kejuruteraan Bioproses)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015