Total phenolic content of polygonum minus, centella asiatica, cosmos caudatus and allium sativum - Nooraini Zakaria, 1982-, author; Salehhuddin Hamdan, supervisor; Fakulti Biosains dan Kejuruteraan Perubatan (2015)
Thesis (Sarjana Sains (Bioteknologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015