Design of the image streaming processor architecture for microkernel controller and ALU - Nuhairi Anuar, 1984- author; Mohamed Khalil Mohd. Hani, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2015)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Komputer dan Sistem Mikroelektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015