System identification model and predictive functional control of an electro-hydraulic actuator system - Noor Hanis Izzuddin Mat Lazim, 1988-, author; Ahmad 'Athif Mohd. Faudzi, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2015)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik dan Kawalan Automatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015