Pengesanan dan klasifikasi kerosakan talian penghantaran menggunakan jelmaan wavelet dan rangkaian neural buatan berasaskan jelmaan Clarke - Makmur Saini, 1961-, author; Abdullah Asuhaimi Mohd. Zin; Mohd. Wazir Mustafa; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2015)
Thesis (Ph.D (Kejuruteraan Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015