Herbal-based drug-eluting coating - Razlin Farhain Razali, 1991- author; Hendra Hermawan, supervisor; Fakulti Biosains dan Kejuruteraan Perubatan (2014)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Bio - Perubatan)) -Universiti Teknologi Malaysia, 2014