Herbal-based drug-eluting coating [electronic resource] - Razlin Farhain Razali, 1991 - author; Hendra Hermawan, supervisor; Fakulti Biosains dan Kejuruteraan Perubatan (2014)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Bio - Perubatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014