Rekabentuk pengelog data harmonik dan suhu berbilanng saluran untuk pemantauan pengubah [electronic resource] - Hendri Novia Syamsir, 1970-, author (2015)
Thesis (Ph.D (Kejuruteraan Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015