Peningkatan kualiti dan produktiviti dengan menggunakan kaedah kejuruteraan industri di hicom engineering sdn. bhd. - 280648 Anandan Thangasamy (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal (Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999