Development of Electrical Discharge Machining power generator - Muhd. Abu Bakar Muhd. Radzi, 1982-; Azli Yahya, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2015)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Kuasa)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015