Combination of dried water hyacinth and oil palm empty fruit bunch biomass briquette as alternative fuel - Siti Fatimah Kamaruddin, 1988-; Mohd. Fadhil Md. Din; Ahmad Rahman Songip; Normala Hashim, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2015)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Alam Sekitar))- Universiti Teknologi Malaysia, 2015