Keperluan latihan berasaskan kompetensi kakitangan barisan hadapan hotel bajet, Johor Bahru - Siti Suraya Shariff, author; Aminah Ahmad Khalid, supervisor; Fakulti Pengurusan (2015)
Thesis (Sarjana Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015