Persidangan Pustakawan UTM 2015 [videorecording] : Bahagian 2 - 495834 Universiti Teknologi Malaysia; Razali Mahfar; Perpustakaan Universiti Teknologi Malaysia. Unit Pembangunan & Pengurusan Multimedia (2015)
PSZJBL