Sedutan acara majlis konvokesyen UTM & peristiwa sekitar hari konvokesyen UTM [videorecording] - 495834 Universiti Teknologi Malaysia; Perpustakaan Universiti Teknologi Malaysia. Unit Pembangunan & Pengurusan Multimedia (2015)
PSZJBL