A study of hydroxyapatite coating for biocompatible materials - Atefeh Ayatollah Tafti, 1980-, author 638914; Jamaliah Idris, supervisor 225354; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal 8081 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2016)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Kejuruteraan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016