Directive high gain microstrip patch array antenna for 5G applications [electronic resource] - Muhammad Nura Idris, 1984-; Muhammad Ramlee Kamarudin; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2015)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik dan Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015