Pembinaan pemecah ombak di muara Sungai Marang, Terengganu - 322421 Ahmad Amzari Abdullah (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Bangunan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003