Green technology lighting selection criteria in building retrofitting [electronic resource] - Harlina Md. Nor, 1973-, author 597851; Rozana Zakaria supervisor 604415; Fakulti Kejuruteraan Awam 8022 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2016)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Pengurusan Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016