Design and development of 3-RRS parallel platforms using simmechanics [electronic resource] - Mohd. Johari @ Esa Ibrahim, 1981-; Mohamad Amir Shamsuddin, supervisor; Ahmad 'Athif Mohd. Faudzi; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2015)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik dan Kawalan Automatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015