Modeling and control of water drum boiler using lqr - Al Sabari, Ali Mohsen Mohsen, 1986-, author; Norhaliza Abdul Wahab, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2015)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik dan Kawalan Automatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015