Knee cartilage segmentation using multi purpose interactive approach - Gan, Hong Seng, 1988- 595077; Tan, Tian Swee, supervisor 637707; Fakulti Biosains dan Kejuruteraan Perubatan 538915 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2016)
Thesis (Doktor Falsafah (Kejuruteraan Bioperubatan))