Artifact paths removal algorithm for ultra-wideband channels - Yasser K. Reza Zahedi, 1983-, author 535419; Razali Ngah, supervisor 208915; Fakulti Kejuruteraan Elektrik 540663 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2016)
Thesis (Doktor Falsafah (Kejuruteraan Elektrik))