Pengurusan hukum syarak menurut perspektif usul fiqh siri 1 : hukum syarak - Selamat Hashim, 1948- 392040 (Johor Bahru, Johor : Penerbit UTM Press, 2015)
Includes bibliographical references and index :p173-178