Hukum dan pelaksanaan agihan harta pusaka dalam kes mafqud, munasakhat dan haml [electronic resource] - Mohd. Muslim Salleh, author 641669; Nasrul Hisyam Nor Muhamad, supervisor 483450; Fakulti Tamadun Islam 577113 (2016)
Thesis (Sarjana Falsafah) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016