Mechanical properties of glass fibre reinforcement concrete [electronic resource] - Muhammad Zubair Tajol Anuar, 1991-, author 568249; Mohd. Yunus Ishak, supervisor 446977; Fakulti Kejuruteraan Awam 8022 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2016)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Struktur)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016