Peningkatan kualiti dan produktiviti dengan menggunakan kaedah kejuruteraan industri di sebuah syarikat perabut - 395151 S. Mugeneswaran Shanmugam (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999