Perangkak web berfokus untuk pengiraan faktor impak web - Abdul Arif Abdul Muttalib, 1986-; Nor Azman Ismail; Fakulti Komputeran (2014)
Thesis (Sarjana Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014