Electronic braille document reader [electronic resource] - Safia Nazira Mezan, 1991-; Nasrul Humaimi Mahmood; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2014)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik Perubatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014